Web-palvelinohjelmointi : Harjoitukset 3 (12p)

Sukunimi-Etunimi:LabraUID:TTV16S3
Teht:Pist:Max
h03t01:X:4
h03t02:X:4
h03t03:X:4


Tehtävä 1 [4p]Opintojaksolla on esitetty nk. autolaskuri-sovellus (autolaskuri.php), jossa autojen lukumäärät on välitetty joko lomakkeen piilokentissä tai hyperlinkkien mukana. Toteuta autolaskuri-sovellus nyt siten, että autojen lukumäärät välitetään evästeiden välityksellä. Pohjalle valittavan toteutuksen arkkitehtuuri vapaavalintainen.
 

Tehtävä 2 [4p]Opintojaksolla on esitetty nk. autolaskuri-sovellus (autolaskuri.php), jossa autojen lukumäärät on välitetty joko lomakkeen piilokentissä tai hyperlinkkien mukana. Toteuta autolaskuri-sovellus siten, että autojen lukumäärät välitetään käyttämällä PHP:n sisäänrakennettua istunnon hallintamekamismia. Pohjalle valittavan toteutuksen arkkitehtuuri vapaavalintainen.


Tehtävä 3 [4p]Kopioi web-sivusto http://netisto.fi/jyvaskyyla2/ tarjolle omalta web-palvelimeltasi osoitteesta http://student.labranet.jamk.fi/~tunnus/...


Tehtävä 4  [8p]

Tätä harjoitusta ei tehdä
Huomaa: Jos et pääse paikalle palautuspäivänä, voit palauttaa harjoitukset viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä meilitse Ari.Rantala (at) jamk.fi kertomalla URLin, josta toimivat ratkaisut voi testata ja lähdekoodit nähdä pelkästään Web-selaimen avulla Ei ohjelmia liitetiedostoina!